BSAB FILE TRANSFER

FREDRIK STENBECK

PROJEKTLEDARE

Grundare av Belin Stenbeck och verksam som projektledare och rådgivare kring innehåll och struktur. Fredrik har lång erfarenhet av stora möten och presentationer med en bakgrund som projektledare på Diagraf (Sveriges första producent av digitalt producerat presentationsmaterial) och Director på Kreab. Fredrik är civilekonom från Stockholms Universitet.

Email: fredrik@belinstenbeck.se

Tel: 070-776 68 65

NIKLAS MOSSVIK

VISUAL DIRECTOR

Niklas är en av delägarna på Belin Stenbeck och har varit med sedan starten 2003. Dessförinnan var han anställd som formgivare på Diagraf och Kreab. Niklas har lång erfarenhet av presentationer och möten i olika former och är specialiserad på motion graphics och film. Niklas har en grafisk utbildning från Santa Monica College, USA.


Email: niklas@belinstenbeck.se
Tel: 070-776 68 64

KAI VAN INGEN

ART DIRECTOR

Kai är en av delägarna på Belin Stenbeck. Kai har en bakgrund som Grafisk formgivare på Viking Line och innan dess tidningsformgivare på Weider Publications, Los Angeles. Kai har lång erfarenhet av presentationer och möten i olika former och hjälper er att forma ert möte visuellt med presentationer och material som behöver tryckas. Kai har en grafisk utbildning från Santa Monica College, USA.

Email: kai@belinstenbeck.se

Tel: 070-776 68 62

© 2018 - Belin Stenbeck AB