PRESENTATIONER

MÖTEN

TRYCKSAKER

INTERAKTIVITET

FILM

BSAB FILE TRANSFER

Business Presentations

 

MÖTEN


Vi har stöttat 100-tals möten med allt från att tema och budskapsplattform till formgivning av presentationer för huvudtalare och arbetsmöten. På plats håller vi till bakom scenen, gör de sista korrigeringarna, coachar och samarbetar med övrig teknik.


Berättelsen är viktig men det är också inramningen och upplevelsen omkring den. Vi jämför mötet med en bra historia. Båda kräver noggrann uppmärksamhet i början, i mitten och på slutet. Och båda har möjligheten att ta med publiken på en resa.


Det är många detaljer som ska fungera för att skapa en effektiv och minnesvärd upplevelse. Därför ar det viktigt med ett professionellt team som jobbar med mötet. Vi samarbetar med scendesigners, ljud- och ljus designers, AV-tekniker, videoproducenter och med våra kunder i mötesprocessen.


I god tid innan mötet börjar vi skissa på budskap och koncept tillsammans med presentatörerna. Vi tar hand om detaljerna så presentatören kan fokusera på sina budskap. Det viktigaste är att presentatören känner sig bekväm med allt. Från musiken när man går upp på scenen, presentationen eller videon på duken till ljussättningen.


Vårt motto är ”the show must go on”.

 

 

© 2018 - Belin Stenbeck AB